arcobaleno  cel mai bun after school din targoviste

Avem un loc in care copii sa-si petreaca timpul invatand, socializand si dezvoltandu-se armonios impreuna cu prietenii si colegii lor. Un loc cald plin de caldura in care sa se simta ACASA!

O echipa de profesionisti imbina armonios activitatile placute copiilor si specifice varstei lor cu ce cele de insusire si aprofundare a cunoasterii.

Importanta pe care o dam sigurantei copilului ( cladire noua, adaptata cerintelor ISU , cai de evacuare. Igiena, curatenia spatiului ( deratizare, dezinsectie, dezinfectie la 3 luni . Amabilitatea personalului. Preturi decente Efectuarea cu acuratete a temelor si lucrul suplimentar pentru acoperirea lacunelor ). Cladire noua , moderna.

Spatiu pentru confort odihna relaxare cu patuturi individuale. Mobilier modern adecvat varstei ( pupitre individuale ) pentru studiu. 2 corpuri sanitare ( baieti si fete separat ) .Sali de studiu pe grupe de varsta.Rechizite, consumabilleXerox, imprimanta pentru fise de lucru.Biblioteca proprie. Curte securizata Biciclete, trotinete Sala de mese.  Sala pentru activitati sportive. Sala de joaca . CLADIRE NOUA, caree corespunde cerintelor ISU cu 2 cai de evecuare de la etaj. Spatii luminoase. Parcare generoasa. Pozitie centrala

 

Îngrijim copilul tău cu atenție!

Cunoaște-ne mai bine!

Nicoleta @ Arcobaleno

târgoviște

Tel: 0721 / 996 570

Strada JUSTIȚIEI, Nr. 2A, (vizavi de Stadionul Chindia)

Târgoviste, Dâmbovița 130017

L-S 08:00-19:00

©2020 Arcobaleno. Toate Drepturile Rezervate.